Кількість
|
Вартість
|
||
|
Золотая півонія був виведений в ході дослідження чаю Академією сільськогосподарських наук провінції Фуцзянь. Його материнським кущем був Тьегуаньінь, а Хуан Янь (黄棪) - чоловічим кущем.
У 2001 році він був оцінений як першокласна зародкова плазма для наукових і технологічних досліджень. Він пройшов сертифікацію сорти провінції Фуцзянь в 2003 році і пройшов національну оцінку в 2010 році, ставши національним сортом чайного дерева. Цей вид чайного куща є клоном, чагарникових типом, среднелістовим рано зростаючим видом з пурпурно-зеленими бруньками, сильними ніжними пагонами, високою виживаністью і сильною адаптативністю. Підходить для розведення в чайних районах Фуцзянь, Гуандун і Гуансі.
Смак: насичений маслянистий з солодкуватим ароматом червоного чаю і з терпкістю улунів типу даньцунів
Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі та слідкуйтн за Статтями
Бруньки та листя мають сильну плодючість і дуже ніжні. Зріла брунька з трьох листів дозріває до початку квітня. Сухий зразок однієї бруньки з двох листів весняного чаю містить близько 3,9% амінокислот, 34,9% поліфенолів чаю, 4,4% кофеїну і водного екстракту 45,2%. Якість чаю улун відмінна, листя щільні, аромат тривалий, смак м'який і солодкий, чай має всі якісні характеристики сорту Тегуаньінь.
Хоча чай золота півонія є різновидом чаю улун, отриманого в результаті гібридизації сорту Тегуаньінь і Хуандань, він має чудові якості. Чай золота півонія, який отримують шляхом обсмажування на кам'яному вугіллі, володіє унікальними смаковими характеристиками, такими як «свіжість, насиченість і багатий аромат». Хоча він не такий відомий, як Дахунпао, він також є чаєм улун преміум-класу. Це чай, який всі люблять.
Спосіб заварювання:
1. Можна використовувати гайвань або чайник з ісинської глини.
2. Візьміть близько 8 грам чаю і обдайте окропом 100 градусів для промивання чаю, після чого відразу ж злийте його.
3. Час наступних заварювань залежить від особистого смаку і переваг щодо фортеці. Як правило, чай можна заварити більше 8 або 10 разів.
4. Можна заварювати просто в чашці, для цього використовуйте невелику кількість заварки, при наявності гіркоти додайте необхідну кількість води.
Завдяки безлічі поживних речовин, що містяться в чаї, він допомагає зберігати шкіру вологою та еластичною. Випивайте близько 4 г чаю золотий півонія на день, по одній чашці вранці та вдень, дотримуйтесь цього розпорядку протягом двох місяців і ви виявите, що ваш рівень ліпідів досяг здорового стану, тому що він допомагає розщеплювати жири та пригнічує зростання холестерину в крові. Допомагає позбавитися почуття тяжкості в шлунку після переїдання або вживання жирної їжі. Золотий півонія, як і належить скелі, має стимулюючу дію на центральну нервову систему. Він усуває втому та сонливість.